Potřebujete poradit? volejte: +420 608 884 625 |
 
Kategorie blogu
Blog
Robotická sekačka Husqvarna vás honit po zahradě nebude
25.3.2019

Robotická sekačka Husqvarna vás honit po zahradě nebude

Pro někoho může být sekání trávy radost a relax, pro jiného je to jenom nutná práce. Pokud patříte do té druhé skupiny, určitě vás nadchne robotická sekačka Husqvarna, která je zatím nepřekonaným zahradním pomocníkem a jedničkou na trhu.

S robotickými sekačkami máte čas na své koníčky

Mezi hlavní výhodu robotických sekaček Husqvarna patří to, že s nimi nemusíte běhat po zahradě, ale můžete svůj čas věnovat daleko příjemnějším věcem. Rovněž se hodí pro ty, kterým fyzický stav sekat nedovoluje nebo alergiky.

Jakou robotickou sekačku Husqvarna si mám vybrat?

Zaujala vás robotická sekačka Husqvarna, ale nevíte, jaká by byla pro vás ta nejlepší? Vždy si nechte poradit od odborníka, tedy od nás. Záleží totiž na spoustě faktorů, mezi které patří například:

  • velikost pozemku
  • tvar trávníku
  • rovnost terénu
  • překážky (stromky, ploty, rybníčky, …)
 

Robotické sekačky Husqvarna 

Robotická sekačka na trávu musí mít dostatečný výkon

Podle těchto ukazatelů pak s vámi vybereme tu nejlepší robotickou sekačku na trávu pro vás. Ovšem je potřeba mít na paměti, že pokud nemáte trávník jako tenisový kurt, radíme investovat do takové, která má dostatečně silný výkon, aby si s náročnějším terénem poradila.

Zprovoznění robotické sekačky na trávu nechte na nás

Následné zprovoznění robotické sekačky na trávu je také lepší přenechat nám, protože podle svých zkušeností vám pomůžeme vybrat ten nejlepší režim na sekání. Ušetří vám to hodně času a nejspíš i nervů, než kdybyste si to zkoušeli sami metodou pokusu a omylu.

Máte další dotazy? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám je zodpovíme. Případně nás navštivte na naší kamenné prodejně v Lipovce u Rychnova nad Kněžnou

Potřebuji poradit 

4